Bruiloft trouwen

Bruiloft trouwen

Je trouwt maar 1 keer, dus wil je je trouwfeest tot in de puntjes geregeld hebben. Kijk eens op deze site voor wat meer tips.      

Om een band te regelen voor je trouwen, ben je misschien het hele internet al afgesurft. Onze TIP is kijk niet teveel naar de muzieksmaak van jezelf. Als jullie van Rock of Metal houden, wil niet zeggen dat jullie gasten dit ook waarderen.

Probeer een band te zoeken die Allround is. En dus alle soorten muziek speelt. Jullie feest zal pas geslaagd zijn als alle gasten het naar de zin hebben, en de dansvloer lekker vol staat.

Zorg ervoor dat de band je een overeenkomst stuurt met de datum voor jullie bruiloft.

Bruiloftbands

Een Bruiloftband is een band die meestal alle soorten muziek speelt. Dit is ook nodig omdat er op een bruiloft gasten zitten van alle leeftijden. De mensen op een bruiloft komen op een feest om iets te vieren, en gaan niet naar een avond van hun favoriete orkest. Daarom is het erg belangrijk dat er goede dansmuziek gespeelt wordt, voor jong en oud. Ook een pollonaise, walsje, apres ski en top 40. Ook het aanvoelen van het publiek is zeer belangrijk. Ieder feest is anders, de een houdt van feestmuziek, de ander van stijldansmuziek. Uw bruiloft moet een avond worden om nooit te vergeten. En de band moet daar zeer zeker aan bijdragen. Ook geld voor een bruiloftband dat een 2 mansband net zo goed kan zijn als een 7 mans band.  In vlaanderen heb je heel wat bands die gespecialiseerd zijn in trouwfeesten zoals coverband Atomika