Bruiloft Fotograaf

Bruiloft Fotograaf Trouwfoto’slegt jullie liefde emoties vast

Schitterende trouwfoto’s in editorial en journalistieke stijlen.Superleuke Prewedding en loveshootsFantastische trouwfilmpjes & Luxe trouwalbumsJullie bruiloft liefdevol vastgelegd door twee trouwfotografen.

Bruiloft fotograaf is het mooiste vak dat er is

Het mooiste vak wat er is.Inmiddels hebben wij meer dan 70 bruiloften op onze naam staan, zowel in Nederland, maar ook daarbuiten, zoals deze, een parel van een bruiloft in Canada.Liefde voor elkaar, voor mensen en fotografie.Wij zijn Chris en Oksana Schippers, twee gelukkig getrouwde trouwfotografen met twee kinderen, twee honden en echte traveljunkies.Bruiloft fotograaf in hart en ziel.

Een trouwfotograaf met ervaring zet niets in scene, maar speelt toch enigszins een regisseerde rol zoals bijvoorbeeld bij het begeleiden van bruidsparen tijdens een trouwreportage en het maken van groepsfoto’s.

Een goede fotograaf huwelijk is net als een goede vriend – hij of zij zegt niet hoe je je trouwdag in moet delen, maar denkt vooral met je mee – wat is handig? wat is niet zo handig en waarom? Waar trouwfoto’s maken? Wat gaan wij doen als het regent op jullie trouwdag? Kinderen op de bruiloft, hoe houden wij ze zoet en noem maar op.

Trouwfotograaf

Proficiat met jullie huwelijksplannen. Als jullie op zoek zijn naar een huwelijksfotograaf om jullie mooiste dag vast te leggen, dan zit je helemaal goed. Een huwelijk vraagt veel voorbereiding, en de fotograaf kunnen jullie bijna van jullie to-do-lijstje schrappen. Samen met mijn vriendin, zorg ik ervoor dat jullie dag voor eeuwig wordt vastgelegd. Elk huwelijk is uniek. Met oog voor detail, creativiteit en een juiste portie humor, zorgen wij voor een onvergetelijke en prachtige herinnering.

Bruidsjurken

Unieke trouwjurken, bruidsjurken en bruidskledij. Ga je trouwen? Dan kan je bij Dianna David terecht voor jouw droomjurk. Op basis van jouw smaak, …