Bands bruiloft

Op deze Pagina geven we u alle informatie over Bands.Wat u moet weten bij het boeken van een band. Diverse bands en tips voor je bruiloft. Welke bands boekt u voor uw feest trouwen of bedrijfsfeest.

Allround Band

Mike en Ellen een echte allround feestband die hun vak verstaan.Een band met op en top feestmuziek, van Top 40 tot apres ski, Pop, Smartlappen, zowel inzetbaar voor Bruiloften als voor feesttenten. Betaalbaar en goed. Geen reiskosten.

op Rock Bands

 Afraid Of Sunlight  uit Wolvega. Bestaat uit 5 leden, zangeres, drum, bas en 2 gitaren. De Band bestaat sinds 1994. Onze allereerste cd heet ’Into’, naar een eigen nummer dat ook op de cd staat

Allround pianist Dick Schuur

 Dick Schuur is een pianist die zich de laatste jaren vooral heeft toegelegd op het spelen van achtergrondmuziek. Live-pianomuziek als sfeervolle achtergrond voor uw huwelijksreceptie, bedrijfsfeest,(familie)diner en beurzen, van licht-klassiek tot moderne, romantische popsongs.

Streetlife, Top 100 band

 een nieuwe 13-koppige top 100 formatie uit het zuiden van het land, met professionele geluids- en lichtinstallatie. De band speelt nummers van onder andere Anastacia, Phil Collins, Pointer Sisters, Anouk, Marco Borsato en noem ze maar op! Boek de coverband nu

Karin & Co

 Ouderwetse gezelligheid op Uw feest. Muziek voor jong en oud.
Op bedrijfsfeesten, bruiloften, dinerdansant etc. zijn Karin & Co een veelgevraagd duo. Voor de zorgsector is hebben ze een speciaal programma samengesteld, welke met succes in deze sector is ontvangen.